Altyapı ve Suya Yatırım Geleceğe Yatırımdır

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, İller Bankası Trabzon Bölge Müdürü Cafer Bilgin, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve teknik ekiplerce Yeşilyurt mahallesinde çalışmaları devam eden arıtma tesisi yerinde incelendi.

TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve ekibi arıtma tesisi ve içme suyu çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada; ”Altyapı ve suya yatırım geleceğe yatırımdır. Sağlıklı ve temiz içme suyu için çalışmalarımız şehrimizin dört bir yanında devam ediyor. Araklı ilçemizin 17 ve Sürmene ilçemizin 11 mahallesinin su ihtiyacını karşılayacak arıtma tesisimizde işler yolunda.” ifadelerine yer verdi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ise; ”Yeşilyurt İçme Suyu ve arıtma tesisini yerinde inceledik. Projenin gerçekleştirilmesini sağlayan Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Murat Zorluoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Araklı’mıza hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler