Araklı Sahilinde Yeni Rötuşlar Yapılıyor

Araklı sahilinde yeni rötuşlar yapılıyor. Dört etaplık proje ile bambaşka bir görünüme kavuşturulan sahilde ücretsiz otopark, beton barbeküler, sosyal tesis, çevre düzenlemesi, çardaklar ve benzeri sosyal alanlar yapışmıştı. Vatandaşlar tarafından oldukça taktir toplayan bu projeler her geçen gün daha da geliştiriliyor.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi sahilde bulunan alana motifli Araklı Belediyesi yazısı yazdırarak daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlayacaklarını belirterek, ”sahilde birçok yenilik yaptık. Vatandaşlarımızın yürüyüş yapabileceği, nefes alabileceği alanlar oluşturuyoruz. Karadere Vadisinde gerçekleştirdiğimiz bisiklet ve yürüyüş yolunu aynı şekilde sahilde de gerçekleştireceğiz. Led aydınlatmalar ve motiflerle sahili daha güzel bir alan yapacağız. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler