Başkan Çebi; ’28 Mayısta Sandıkları Patlatacağız’

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Çebi esnaf ve vatandaşları gezerek 28 Mayıs seçimlerinde rehavete kapılmadan aynı kararlılık ve düsturla sandıklara sahip çıkılması gerektiğini üstüne basa basa belirtiyor. Vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılaşan Başkan Çebi 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Araklı’dan rekor bir destek daha çıkacağını ön görüyor.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada; ”Araklı’dan Cumhurbaşkanımıza her daim rekor bir destek çıkmıştır. 28 Mayıs seçimlerin de daha da fazla destek vermek için çalışmalarımızı hız kesmeden gerçekleştiriyoruz. Bir yandan projelerimizi takip ediyor, bir yandan esnafımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Görev süremiz boyunca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde açık kapı çalıştığımız, eser ve hizmet siyasetiyle harmanlandığımız için vatandaşlarımız tarafından yüksek bir ilgi ile karşılanıyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Araklı hazır, biz hazırız. İnşallah Türkiye Yüzyılı mottosuyla 29 Mayıs ülkemizin geleceği için bambaşka bir uyanış olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

24.05.23