Başkan Çebi Koronavirüs Dolayısıyla Açıklamalarda Bulundu

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi koronavirüs tedbirleri kapsamında özellikle sosyal mesafe, maske ve temas etmeme konusunda alınan kararlara harfiyen uyulması gerektiğini ifade ederken, Araklı’da dezenfeksiyon çalışmalarının aralıksız devam ettiğini, tüm kamu kurumları ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmaların gerçekleştirildiğini kaydetti.
Araklı’da tüm kurumlar, cadde ve sokaklar dezenfekte edilirken bunun yanı sıra vatandaşların yoğun olarak kullandığı kurumlara Araklı Belediyesi tarafından seyyar dezenfektan koyuldu. Perşembe günleri açılan pazaryerinde Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerekli tedbirler her daim alındı ve alınmaya devam edecek.

Vefa Sosyal Destek Grupları Aynı Tempoda Çalışmalarını Sürdürüyor

Vefa Sosyal Destek Gruplarının takdire şayan bir çalışma gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Çebi her daim vatandaşların yanında olduğunu vurguladı. Zabıta Müdürlüğünce Vefa Sosyal Destek Grupları çalışmalarını aynı tempoda devam ettiriyorlar.

Bu Süreçte Sokak Hayvanları Unutulmadı

Sokağa çıkma kısıtlaması boyunca Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışılarak sokak hayvanları için belirli noktalara düzenli olarak mama bırakıldı. Ayrıca sokak hayvanları için özel mama istasyonları yapıldı.

Başkan Çebi Teşekkür Etti

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına uyan tüm herkese, özellikle 7/24 görevi başında bulunan fedakâr sağlık çalışanlarına, Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanlarına, Jandarma ve Emniyet personellerine, koronavirüs ile mücadele kapsamında dezenfeksiyon çalışmalarında görev alan kaymakamlık, müftülük, tüm kamu kurumu ile belediye personeline ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, rehavete kapılmayarak herkesi tedbirlere aynı kararlılıkla uymaya davet etti.

27.05.20