Başkan Çebi’nin 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi 19 Ekim muhtarlar günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Çebi mesajında; ”Kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın önemli yapı taşlarından biri olan ve demokrasinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş ve çalışmaya başlamıştır. Belediye Başkanlığım dönemimde en çok önem verdiğimiz ve en fazla yol arkadaşlığı yaptığımız muhtarlarımızla, mahallelerimizin istikametiyle, Belediye yönetiminin istikameti farklı yönde olmadan ilerledik. Her birimiz bir mekanizmanın parçaları olarak, görevimiz, milletin belirlediği bir bütünü doğru yönde hareket ettirmektir. Hamt ediyorum ki bu güne kadar uyumlu, koordineli bir şekilde bölgemizde birçok hizmeti birlikte gerçekleştirdik. Aynı heyecanla, ilk günkü aşkla nice projeleri birlikte hayata geçirmeyi diliyor muhtarlar gününüzü bir kez daha kutluyorum. Ebediyete kavuşan muhtarlarımıza da Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

19.10.20