Başkan Çebi’nin İtfaiye Haftası Mesajı

İtfaiyecilik mesleğinin en riskli ve en stresli meslekler grubu içerisinde yer aldığını belirten Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Yangın ve kurtarma çalışmalarında, gece-gündüz demeden, canla-başla fedakâr bir şekilde görev yapan İtfaiye Teşkilatımıza; göstermiş oldukları olağanüstü gayretlerinden dolayı takdir ve teşekkürlerimi ifade ediyorum.”dedi.

İTFAİYE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

İtfaiye Haftası dolayısıyla İtfaiye Amiri Çağrı Karahasanoğlu ve Mustafa Aktaş ile bir araya gelen Başkan Çebi, “İtfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan zor ve meşakkatli bir meslektir. Tüm risklere rağmen kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan itfaiye çalışanlarımız başkalarına yardımcı olabilmek için büyük bir özveri ve gayretle, gerekirse canları pahasına görevlerini yerine getiriyor. Son yıllarda önemli gelişmeler gösteren itfaiye teşkilatımızın altyapısı, donanımı ve organizasyonu bizlere huzur ve güven vermektedir. İtfaiye teşkilatımızın her türlü afet ve tehlikeye karşı çalışmalarını destekliyor ve bununla övünüyoruz.

İTFAİYE ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

Bu vesile ile yangın ve doğal afetle mücadelede yaşamını yitiren şehit itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet dilerken, yalnızca ilçemizde değil ülkemizin her köşesinde, her zaman görevinin başında olan itfaiyeci kardeşlerimizin de İtfaiyecilik Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler