Başkan Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi Halkın İçinde

Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi göreve geldiği günden beri vatandaşları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkan Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi belediyedeki işlerini tamamladıktan sonra tek başına çarşıya çıkıyor esnafı dolaşıyor, vatandaşla sohbet ediyor.

Başkan Çebi’nin bu davranışı vatandaşlar tarafından oldukça takdir ediliyor. Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ”Vatandaşlarımızda şöyle bir algı vardı; ‘Seçimden seçime uğruyorlar.’ 31 sene Araklı’da doktorluk yaptım ve hamdolsun sokağa indiğimizde bir kişi bile olumsuz yorum yapmadı. Biz vatandaşımızın ne istediğini çok iyi biliyoruz. Seçimi kazandık çıkıp esnafı gezdim onlarla öz çekim yaptım. Bu şekilde onlarında görüşlerini almış oluyorum. Ortak akıl dediğimiz hususun bir kısmını bu şekilde yerine getirmiş oluyoruz.” dedi.

02.05.24