Başkanlardan KTÜ Rektörlüğüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Bağçiçek, KTÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve onun başdanışmanlığına atanan KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi, Ali Cevat Özyurt Araklı MYO Müdürü, Araklılı Hasan Çebi Bal’ı ziyaret ettiler.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve beraberindekiler KTÜ Rektörü Çuvalcı ve Başdanışmanı Çebi’yi ziyaret ederek yeni görevlerinde kendilerine kolaylıklar dilediler.

Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ”KTÜ Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Hamdullah Çuvalcı ve Başdanışmanı, Araklılı hemşehrimiz Hasan Çebi Bal beye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Sayın Rektörümüze ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Etiketler
Daha Fazla Göster