Bayrak Kafe Bayramdan Sonra Hizmete Açılıyor

Araklı Belediyesi tarafından sahilde yapılan Bayrak Kafe bayramdan sonra hizmet vermeye başlayacak. Çevre düzenlemesi ve iç dizaynı ile birlikte ucuz hizmet anlayışıyla sektöre giriş yapacak. Hem kafe içerisinde hem de dışarısında köklü değişiklikler yapılıyor. Sıcak, soğuk içecekler ve zengin yemek, tatlı menüsüyle hizmet verecek. Ayrıca burada ufak dokunuşlarda yapılarak bambaşka bir görünüm ortaya koyulması bekleniyor.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi çalışmaları yerinde görerek; ”Sahilimizi çok güzel bir şekilde dizayn ettik. Ücretsiz otopark, beton barbeküler, çardaklar, ışıklandırma, altyapı ve çevre düzenlemesiyle vatandaşların gece ve gündüz uğrak noktası haline geldi. İnsanlar burada semaveriyle denize karşı güzel vakit geçiriyorlar. Kafemizi de bayramdan sonra inşallah faaliyete geçiriyoruz. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

07.07.22