Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi seçim sonrası teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Araklı’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a %85,02 oranında destek verildi.
Başkan Çebi; ”Araklı halkı yiğit, yiğitle olur dedi ve Reis’in yanından ve ideallerinden ayrılmadı. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a 5 yıl daha emaneti teslim etmenin mutluluğu ve sevinci içindeyiz.” dedi.
Seçim sürecinde yoğun bir çalışma gerçekleştiren Belediye Başkanı Recep Çebi aynı performansıyla vatandaşları ziyaret ederek destekleri için teşekkür ediyor.
Başkan Çebi; ”Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı, güzel Türkiye’mizi taşıyacak daha çok hedefimiz var. Türkiye Yüzyıl’ını birlikte yazmaya başlayacağız. Bu zafer hepimizin. Yükümüz daha da arttı artık. Cumhurbaşkanımızın diri bir neferi olmak ve bu ideale hizmet etmek hepimizin en asıl ve asil görevidir. Cumhurbaşkanımız liderliğinde ilçemize birçok yatırım kazandırdık ve çehresini değiştirdik. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. On gün içerisinde yeni ve mükemmel bir sosyal tesisin daha açılışını gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle tüm seçmenlerimize teşekkürlerimi sunuyor, Cumhurbaşkanımızı tebrik ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.