Blacksea Gayrimenkuldan Belediyeye Hibe Araç

Blacksea Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Şirketi sahiplerinden Kubilay Çiçek ve Hayri Genç Araklı Belediye Başkanlığı bünyesinde kullanılmak üzere hibe araç desteği sağladı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Meclis Üyesi Hüseyin Kalaycı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Küçükdurmuş hibe edilen aracı teslim aldılar. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi firma sahiplerine ilçe halkı adına teşekkür ederek; ”Daha önce Tuncay Tilki kardeşimiz hibe araç desteğinde bulunmuştu. Şimdide Kubilay Çiçek ve Hayri Genç böyle bir destekte bulundu. Belediye olarak tüm kamu kurumlarımızla ortak çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar nezdinde özellikle pandemi sürecinde birçok kuruma araçlarımızla destek olduk. Belediyemize hayırlı olsun. İş adamlarımızda bir kez daha teşekkür ediyor, hayırlı kazançlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler