Hatların Yer Altına Alınma Çalışmaları Başladı

Geçtiğimiz günlerde Araklı Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ekrem Reis başkanlığında Trabzon Büyükşehir Belediyesi, TİSKİ, Aksa, Tedaş, Çoruh Elektrik, Telekom gibi kurumların temsilcilerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirilmişti.

Toplantıda hatların yer altına alınma çalışmalarına dair görüşmeler sağlanmıştı. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’nin talimatları doğrultusunda çalışmalar hızlı bir şekilde başladı.

Trabzon-Rize caddesinde başlayan çalışmalarla birlikte hatlar yer altına alınacak. Hatların yer altına alınmasıyla kablolar, beton direkler kaldırılacak. Buda estetik açısından güzel bir görünüm oluşturacak.

Proje kapsamında ayrıca Trabzon-Rize caddesi boyunca led aydınlatma çalışmalarının yapılması da planlanıyor. Aydınlatma ve peyzaj çalışmaları ile birlikte Araklı’nın en işlek caddesi bambaşka bir görünüme kavuşturulacak.

Etiketler
Daha Fazla Göster