Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Araklı Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı gündemine geçilmeden önce Belediye Başkanı Recep Çebi bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi, ”Dış cephe kaplama projemize başladık. Bu proje ile birlikte Araklı’da sıvasız ve boyasız bina bırakmayacağız. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Tamamlandığında ilçemizin görüntü daha estetik bir hal almış olacak. Ayrıca Trabzon Büyükşehir belediyemizle ortaklaşa gerçekleştireceğimiz bulvar projemizin çalışmalarına da başladık. Led aydınlatmalarıyla, çevre düzenlemeleriyle bambaşka bir ilçe merkezi oluşturacağız. Araklı tünelinden otogara kadar olan kısmı tamamen yenileyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler