Pazarcık Turizm Merkezine Otel Yapılıyor

Araklı’nın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Pazarcık mevkine otel yapılması daha önce gündemdeydi. Araklı Kaymakamı Kürşad Karaca, Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, Meclis Başkan Vekili Ekrem Reis ve yatırımcı iş adamlarıyla birlikte Pazarcık mevkinde yapılacak olan otelin konumu incelendi. Yapılacak olan otelin inşa çalışmalarına start verildi. Doğanın mimarisini bozmayacak şekilde bir yapı olacak. Pazarcık mevki doğasıyla ve havasıyla turistlerin uğrak noktası halinde. Her mevsim ayrı bir güzelliği bulunan bu alana gelmeden önce turistleri Turnalı (os), Aytaş Asmasu şelalesi, tarihi köprüler, hanlar, camiler ve benzeri doğal güzellikler karşılıyor.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Araklı’mızın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Pazarcık’ta yapılması planlanan otelimizin inşaat çalışmalarını bismillah diyerek başlattık. Kaymakamımız Kürşad Karaca, Belediye Başkan Yardımcım Burhan Akyıldız, Meclis Başkan Vekilimiz Ekrem Reis bey ile birlikte yerinde inceledik. Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler