ARAKLI'DA ARA

SOSYAL AĞLAR
facebookpaylas

Sanayi Köprüsü Bitme Aşamasına Geldi

Araklı’da yapımına başlanan sanayi köprüsünde sona doğru gelindi. Küçük Sanayi Sitesinin ilçeye kazandırılmasıyla beraber eski köprü talebe yanıt verememeye başlamıştı. Köprünün dar ve tek araçlık oluşu vatandaşlara zor anlar yaşattığından dolayı yeni köprü yapımına karar verilmişti. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’nin girişimleri sonucunda eski köprü yıkılarak yeni köprünün çalışmalarına başlandı.

Kaymakam Kürşad Karaca ve Belediye Başkanı Recep Çebi yeni köprünün yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Burada bulunan teknik ekipten bilgi alan Başkan Çebi köprünün kirişlerinin yerleştirildiğini yakın bir zamanda biteceğini ifade ederek şunları söyledi, ”DSİ 22. Bölge Müdürümüz Sn. Dr. Emre Akçalı ile birlikte yapımı devam eden sanayi köprümüzün çalışmalarını yerinde inceledik. Kirişler yerine koyuldu. Kısa bir süre içerisinde tamamlanacak inşallah. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Dr. Bekir Pakdemirli’ye, bakanlarımıza, Trabzon Milletvekillerimiz Sn. Muhammet Balta’ya, Sn. Adnan Günnar’a, Sn. Bahar Ayvazoğlu’na, Sn. Salih Cora’ya, İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, DSİ 22. Bölge Müdürümüz Sn. Dr. Emre Akçalı’ya ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemize Hayırlı Olsun.”

05.05.21